Us

Daisypath Anniversary tickers

Alisha

Lilypie Kids Birthday tickers

Asyraf

Lilypie Third Birthday tickers

Next Generation

Lilypie Maternity tickers

Wednesday, August 24, 2016

birthday surprise for me!

As Salam Readers,

OK ini entry thrawback berbulan-bulan yek. Moh la kita lontar belakang ke bulan May yang lepas hahaha!

19 May yang lepas birthday mak yang ke 33 tahun. 33 tahun tau bukan 12 bukan 23 ngeeee!
boleh bayangkan tak betapa tuanya mak ni. lagi 7 tahun nak cecah 40 tahun. glupsss! OK abaikan tak nak fikir lolssss T__________*

Tahun ni mak off birthday notification dari fb so memang takde lah teman-teman fb yang wish melainkan teman-teman rapat mak je hihi! saja nak bertukar selera bertukar angin :D

Malam tu hubby ajak dinner kat luar. Tanya nak makan apa, dia nak belanja. Ku cakap apa-apa jelah tak kesah. So dia ajak gi Pizzahut Bukit Kemuning. Kat situ kami order macam biasa jelah kan. Pastu aku order brownies. Husband dok beria cakap tak yah tak yah tapi aku tetap nak order gak. haha! So dia cakap order jela lohhhhhh ape daaaaa

Sementara nak tunggu makanan sampai, sempat ler mak berselfie dengan alisha. Tengah dok godek hp tetiba dengar org nyanyi lagu happy birthday. Mak is tanjat plus malu-malu meoww tau!!! rasa macam gugur jantung ni kejap sebab kemaluan kakakaka! Part tiup lilin tu comel je bebudak ni. si kakak n si adik sibuk nauu nak tiup lilin gak :D

layankan anak, mak pun jadi weng haha!

video
 meow meoww kucing haha!


Hubby cakap sebelum jemput kitaorang kat rumah, dia dah singgah siap-siap kat sini n dah pass kek sesiap kat bebudak pizzahut ni. Pandai ye bang! So we all enjoy tiup and makan the cake. Then pizza sampai ngap pizza pulak. Walaupun hubby just beli 2 slice SR cake, tapi mak tetap bangga dengan effort dia nak surprisekan mak. Ade la kan dari takde putih mata!haha! Part mintak hadiah ni memang mak tak pandai mintak. Yang mak tau ada kek, belanja makan pun dah cukup. Paling penting dia tak lupa birthday daku bila. Kalau lupa, mau aku moody sebulan kot haha!

btw bulan 9 ni birthday hubby. dah buntu kepala tak tau nak buat apa. lollsssss!! tak mau dah masak-masak macam tahun lepas. kali ni nak makan kat luar je. korang ada idea tak???

 
 

3 comments:

e.t.t.y said...

buat suprise kt legoland....hahahah

n0rul said...

ala mak ckp je buntu xtau nk buat apa..lalala

>.<

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)