Us

Daisypath Anniversary tickers

Alisha

Lilypie Kids Birthday tickers

Asyraf

Lilypie Third Birthday tickers

Next Generation

Lilypie Maternity tickers

Wednesday, August 17, 2016

Happy Birthday yang ke 4 tahun Alisha!

Copy and paste dari IG mak :D

Selamat ulang tahun kelahiran yg ke 4 tahun Nur Alisha Kaisara binti Muhammad Hamzah.

17 Aug 2012- 17 Aug 2016:
4 tahun yang lalu, awak lahir ke dunia ini secara normal pada pukul 3.31am dengan berat 2.75kg. Ibu ingat lagi betapa senang dan mudahnya bersalinkan awak. Apa yg ibu minta pada Allah semuanya didengar dan dipermudahkan. Terima kasih Allah atas kurniaanMu yang tidak ternilai ini.

Ibu doakan awak menjadi anak yang solehah, panjang umur, sihat selalu, baik budi pekerti dan tingkah laku, bijak pandai, dan yang paling penting bila dah besar nanti pandai jaga solat, jaga agama, jaga maruah dan jaga adik2 yang lain.

Alisha 4 tahun :D

Dari semalam lagi mek licha request itu ini. So mak layan kan aje permintaan dia tu. Bukan kena redah hutan belukar ape pun haha! 

  • makan roti canai DONE
  • main kat playground DONE
  • nak berus gigi baru DONE
  • nak sandle baru kat pasar malam ➡ sat lagi kita cari kat pasar malam na. comel sangat mintak sandle selipar malam T______T
  • main kinetic sand DONE
  • nak kek bola ➡ balik pasar malam kena cari kek bola mek ni. harap-harap ler ada kek bola yang sesat ngeeee!
happy nauuu dapat apa yang dia nak
Bagi ibu, setiap senyuman yang kakak berikan itu adalah satu rahmat dan percayalah, sejak hari kakak dilahirkan, you've added something amazing to my life. Ibu sayang kakak dunia dan akhirat. Happy 4th birthday sayang Alisha
pagi-pagi suruh amikkan gambar tempek flower kat kepala haha! layan!
Hari ni hari touching setaman
Cepatnya masa berlalu sobs sobs sobssss
 
 

2 comments:

~Lieza~ said...

hepi bday Alisha yg comel... Stay cheeky and cute... Semoga Alisha membesar dgn sihat dan menjadi kebanggan ibu ayah...

e.t.t.y said...

kakak licha good girl. rinduuu