Us

Daisypath Anniversary tickers

Alisha

Lilypie Kids Birthday tickers

Asyraf

Lilypie Third Birthday tickers

Next Generation

Lilypie Maternity tickers

Thursday, January 12, 2017

Header 2017

As Salam dan Sejahtera Readers,

Seperti biasa, hobi mak tetiap awal tahun mesti ganti header yang baru. Nak tunggu adik baby keluar, tak keluar lagi. So mak cari dululah gambar yang mak kenan. Kalau rajin nanti mak tukar, kalau malas pakai jelah sampai hujung tahun. haha! At least, gambar ni adik baby pun terselit gak T____________T

Bab-bab design ni mak memang failed sesangat. So mak guna apa yang ada dan apa yang mak tau je yek :D

Mak crop dan edit gambar dalam powerpoint, pastu mak edit size header dalam photoscape. Size header mak guna 834 x 307 pixel. So ngam-ngam cun aje tertepek kat blog mak ni ha T__________T

Cantik tak header mak! acah-acah suwitttt potong kaki gitu! chia chia chia hahaa!



By the way, Alhamdulillah hari ni kandungan mak masuk 38 minggu dah. Entah bilalah adik baby ni nak keluar. Mak doa siang malam mintak adik baby keluar waktu malam atau waktu cuti hujung minggu. Anyway doakan kami berdua selamat dan sihat macam biasa yek. 
Amin :D


1 comment:

CikNaa said...

Cantik! Kreatif mak