Us

Daisypath Anniversary tickers

Alisha

Lilypie Kids Birthday tickers

Asyraf

Lilypie Third Birthday tickers

Next Generation

Lilypie Maternity tickers

Wednesday, January 11, 2017

New Year 2017

As Salam dan Sejahtera Readers,

Happy new year 2017!!!!
Ewah-ewah, hari ni dah 11hb Jan kot. kikiki
Xpelahkan. Biar ler lambat wish pun, janji wish gak. kan kan :D

Anyway untuk tahun 2017 ni wishlist aku lebih kepada masa depan anak-anak. 
Moga kitaorang dapat menjadi mak ayah yang paling penyabar dan adil dalam membesarkan dan mendidik anak-anak yang makin meningkat dewasa, yang makin bijak pandai ni. Setiap hari ada je benda baru yang depa belajar. Antara jadi gorgon atau tak je la kan hahah!

Hopefully tahun ni dapat cari kerja baru. Resume dah ber update. Habis pantang nanti nak cari kerja lain daaaa.. Hopefully ada la rezeki aku kat tempat lain. 9 tahun dah aku kerja kat company lama ni tapi benefit tetap sama malah di potong-potong lagi prfttttt... Tahan tak tahan jela dok kerja sini huh!

Pastu macam biasalah wishlist dari tahun-tahun lepas, iaitu nak kurus!!!haha!!
kurus semedang tmah ni.. ehhh bukan suka-suka nak kurus tau, tapi hubby yang suruh kurus. di mata dia daku ni gemok! lemak benjol di sana sini haha! Ok la bang, syg cuba untuk kurus 5% yek!haha

Itu jela wishlist aku untuk tahun ni. Amin
Semoga tercapailah hendaknya yek :D

New year aritu tak gi mana-mana pun. Malam tengok bunga api tepi LKSA highway. Siang tu just jalan-jalan pusing sacc mall and mitsui bagi cepat sikit bersalin gagaggaa! penat wehhh jalan macam makcik penguin haaa T__________T 

Asyraf gigih tahan mata nak tengok bunga api. Kakak dah selamat belayar :D

Jalan-jalan shopping mata aje gitu

2 comments:

Wanie Masduki said...

happy new year akak..semoga selamat semuanya ibu dan anak dipermudahkan.. :)

e.t.t.y said...

omgggg gemuk?????????????????